Potrebno je:
- 1/2 kg kora za pitu
- 1 čaša kisele vode (od jogurta)
- 1/2 čaše ulja
- 300 g tvrdog posnog sira
- 300 g kečapa
- 200 g mariniranih rezanih šampinjona
- 1 prašak za pecivo
- origano
Priprema:
Sjediniti kiselu vodu, ulje i prašak za pecivo. Kore podeliti na dva dela, tako da ćete dobiti dva rolata.
Svaku koru obilno prskati mešavinom, a svaku drgu ili treću, zavisno koliko kora imate, filujte prvo kečapom, zatim sledeću rendanim sirom i poslednju šampinjonima. Posipati origanom po ukusu.
Uviti 2 rolata.
Staviti u zamrzivač da se zamrzne. Oko sat vremena pre pečenja izvadiri i kad se malo opuste, seći na rolatice, od dva rolata se dobije 24 kom.
Redjati u podmazan pleh, premazati kečapom i rendanim posnim sirom.
Peći na 200° oko 30 min.
Ako se zadrze, budu meke i više dana.
IZVOR:http://domacirecepti.net
Nema komentara:
Objavi komentar