Sastojci:
- 250gr tortelina punjenih mesom
- 2 bataka sa zabatkom
- 200gr šampinjona
- 2 paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1/2 kašičice origana
- čili sos i parmezan opciono
- peršunovo lišće
- začini po ukusu
Priprema:
Torteline stavite da se skuvaju pa ocedite.
Iseckajte crni i beli luk pa stavite da se proprže. Iseckajte piletinu pa dodajte. Kada se piletina na pola izdinstala dodajte šampinjone isečene na listiće i iseckan paradajz. Nastavite dinstanje dok sve fino ne omekani i ne skuva se, ako je potrebno dolivajte malo vode.
Na kraju dodajte čili sos i začine po ukusu.
Stavite na tanjir torteline pa prelijte sosom i piletinom, pa pospite parmezanom i poslužite toplo.
IZVOR:http://domacirecepti.net
IZVOR:http://domacirecepti.net
Nema komentara:
Objavi komentar