Sastojci:
- 1 baget
- 1 šolja rendanog sira
- 1/2 šolje sitnog sira
- 1/2 šolje kisele pavlake
- 4 jaja + 10 jaja (sitnih jaja)
- soli po ukusu
- 1 kašičica bibera
- 1 kašičica paprike
- peršun
Priprema:
Staviti sva jaja da se skuvaju. Očistiti ih.
4 jaja izrendati pa dodati oba sira, pavlaku, so, biber, mlevenu papriku i peršun pa sve dobro iznječiti i izmešati.
Baget preseći na pola, pa izdubiti ga. Naizmenično stavljati kašiku fila, pa jaje, gurajući ga unutra, u fil da bi de fil lepo rasporedio okolo.
Ugrejte za to vreme rernu na 180 stepeni pa stavite baget da se zapeče oko 15 – 20 minuta.
Izvadite i zamotajte ga u foliju do služenja.
Prijatno.
IZVOR:http://domacirecepti.net/
Nema komentara:
Objavi komentar